Ännu en solcellsanläggning som har blivit driftad. Bilden visar frekvensomvandlaren.
Ännu en solcellsanläggning som har blivit driftad. Bilden visar frekvensomvandlaren som en av våra elektriker monterade och driftsatte.
Christian förbereder el & mediacentral. Viktigt med uppmärkning och ordning o reda från början till slut.
Våran lärling Omar
 
Fasadmätarskåp är en farlig lekplats. Här var vi tvungna att byta ut en del kopplingsutrustning.
Så här ser det ut när allt är uppmärkt och tillklippt..
Trådade termostater kräver sitt arbete.
Hassan är nog vårt lands mest noggranna installatör av värmegolvslingor.
Ibland känns det som man får mer beröm än vad man förtjänar.
Jag var ju inte där personligen och skruvade, utan det var våra proffsiga medarbetare. Tack ni duktiga elektriker. // Fabian
Mätning av jordkontinuitet utan dyra specialinstrument. Bara att koppla på en tråd till centralens jordskena och slå av jordfelsbrytaren. En viktig kontroll för säkerheten efter en installation.
Elcentral i nybygge. Normcentral är eföretagens standard i nya hus. En snygg installation gör att man lätt kan felsöka om man får problem i framtiden. Bilden tagen strax före kontroll före idrifttagande, vilket är ett protokoll man går igenom, mäter och checkar av innan man spänningssätter anläggningen.
Ett vanligt renoveringsjobb som görs ofta av våra elektriker. Gamla Diazedcentraler byts ut mot normcentraler. Det blir också lättare att komplettera komponenter som t.ex. jordfelbrytare efter ett byte till normcentral.
El var snyggare förr. Bilden visar ett kopplingsur från tiden där elektriker i Malmö gick omkring med hög hatt och stärkkrage.
El var snyggare förr. Bilden visar ett kopplingsur från tiden där elektriker i Malmö gick omkring med hög hatt och stärkkrage.